Nieuws

Exclusieve private dining experiences bij hotelrestaurants van Alliance

Vijf restaurants van Alliance, die ook over slaapmogelijkheden beschikken, komen met een exclusieve private dining experiences. Wie de in-room diningkaart gebruikt, maakt kans op een cadeaucheque.

Landgoed Lauswolt in Beetserzwaag, De Librije in Zwolle, De Bloemenbeek in De Lutte, Het Roode Koper in Leuvenum en Restaurant Hotel Merlet in Schoorl nemen deel aan de culinaire beleving op de prachtige kamers en suites.

Het zijn ook allemaal hotelrestaurants in of nabij fraaie natuurgebieden. Denk aan de Veluwe, het duinengebied in Noord-Holland of in Twente dichtbij de Duitse grens.

Op iedere locatie kunnen gasten een handtekeningenkaart ontvangen. Wanneer deze kaart is voorzien van 3 krabbels, dan ontvangen zij een Alliance Cadeaucheque ter waarde van 100 euro. Zijn alle 5 hotels bezocht en is de kaart voorzien van 5 handtekeningen, dan ontvangen zij een Alliance Cadeaucheque ter waarde van 200 euro. Deze cheque is vervolgens inwisselbaar bij alle restaurants van Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Gratis zelftest bij vergaderarrangement bij De Heerlickheijd van Ermelo

Volgend artikel

Château Neercanne kondigt nieuwe Chef de Cuisine en Maître d'Hôtel aan

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.