Nieuws

Exclusief Wine-Makers diner bij ’t Schulten Hues in Zutphen

Sterrestaurant ’t Schulten Hues in Zutphen krijgt wijnmaker Hannah Gordon van het wijnhuis Craggy Range uit Nieuw-Zeeland over de vloer. Dat gebeurt op 25 november. Er is een speciaal arrangement opgesteld om zowel van wijnen als eten te genieten.

Onder begeleiding van een vijfgangenmenu door sterchef Peter Gast presenteert Hannah Gordon de prachtige wijnen van Craggy Range. Het is de ideale mogelijkheid om van het assortiment van Craggy Range te proeven en om Hannah Gordon vragen te stellen.

Cragge Range
Tijdens deze avond zullen de volgende wijnen de revue passeren: Sauvignon Blanc Te Muna Road Vineyards, Chardonnay Kidnappers Vineyard, Pinot Noir Te Muna Road Vineyards, Syrah Gimblett Gravels, Aroha Pinot Noir Te Muna Road Vineyards, Sophia Gimblett Gravels.

Tevens is er de gelegenheid wijnen van Craggy Range te bestellen voor thuis. Er zijn maar een beperkt aantal stoelen beschikbaar. De bijzondere wijnavond op 25 november begint om 19.00 uur en de kosten voor dit exclusieve wijnmakersdiner bedragen 75 euro per persoon.

 

Vorig artikel

NY Basement is nieuw restaurant in Hotel New York in Rotterdam

Volgend artikel

ChefsFriends.nl verloot twee boeken ‘Fijnproeven in Twente’

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.