Advertorial

Exclusief Cook Like a Chef pop-up diner met zes sterrenchefs

Advertorial – Cook Like a Chef houdt zaterdag 4 juni in samenwerking met De Kookfabriek in Rotterdam een exclusief pop-up diner. Als je een plek reserveert, geniet je van een menu bereid door chefs van zes Nederlandse sterrenrestaurants. Voor wie dat wil, is er gelegenheid de gerechten zelf te bereiden.

 De sterrenchefs die het menu verzorgen, zijn van De Librije in Zwolle, Aan de Poel in Amstelveen, De Kromme Watergang in Hoofdplaat, De Lindehof in Nuenen, De Groene Lantaarn in Staphorst en Parkheuvel in Rotterdam.

Eigen kookeiland
Alle gerechten zijn in de restaurantkeukens voorbereid en worden ter plekke opgemaakt door de keukenbrigade van Cook Like a Chef of door de gasten zelf. In het laatste geval krijg je de beschikking over een eigen kookeiland.

Menuprijs
De menuprijs is 195 euro per persoon. Wil je de menu’s zelf bereiden, dan bedraagt de couvertprijs 150euro.

Dranken zijn exclusief en kunnen ter plaatse als arrangement, per fles of per glas worden besteld. Er is keuze uit een menu met vis en vlees of een vegetarisch menu.

Spectaculaire wijnen
Met eten op topniveau, swingende muziek van het jazztrio onder leiding van pianiste Vera Marijt en een keuze uit spectaculaire wijnen, zoals de 2021 Châteaux Margaux, Premier Grand Cru Classé (kan per proefglas worden besteld), belooft het een fantastische avond – aanvang 19.00 uur – te worden.

Als afsluiting vindt een verloting plaats met culinaire prijzen, waarvan de opbrengst ten goede komt aan War Child.

Vorig artikel

Pulitzer Amsterdam duikt stadsarchief in voor nieuwe cocktails

Volgend artikel

Martin Ruisaard aan de slag bij Kasteel Maurick in Vught

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.