Nieuws

Eten wat de pot schaft bij De Treeswijkhoeve in Waalre

Eten wat de pot schaft, maar dan wel in een tweesterrenrestaurant. Zondag 7 augustus is de laatste openingsdag van De Treeswijkhoeve in Waalre, voordat de deuren dichtgaan vanwege vakantiesluiting. Voor 115 euro all-in kun je zowel lunchen als dineren, en gezien de weersvoorspellingen eet je op het terras.

Traditiegetrouw is de laatste dag voor de vakantie bij tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre kliekjesdag.

Dick Middelweerd
Dat betekent ‘eten wat de pot schaft’. Chef-kok Dick Middelweerd en zijn team koken de koelkast leeg en serveren zowel lunch als diner.

Lunch en diner
In de middag en ’s avonds zijn nog enkele tafels vrij. Voor 115 euro all-in geniet je van een viergangenmenu inclusief uitgebreide amuses, bruisend aperitief, wijnen, water en koffie of thee met friandises.

Terras
De weermannen en –vrouwen voorspellen een zonnige dag en dat betekent dat er buiten wordt geserveerd. Wil je erbij zijn? Reserveer dan hier je tafel.

Michelin
De Treeswijkhoeve is in het bezit van twee Michelinsterren en aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Mijn koelkast

De Treeswijkhoeve in Waalre gaat dicht vanwege vakantiesluiting en dus moet de koelkast leeg. Benieuwd naar wat tweesterrenchef Dick Middelweerd thuis in zijn koelkast heeft staan. ChefsFriends mocht een kijkje nemen.

[bol_product_links block_id=”bol_57a489fcec67a_selected-products” products=”9200000058652204″ name=”ChefsFriends” sub_id=”” link_color=”003399″ subtitle_color=”000000″ pricetype_color=”000000″ price_color=”CC3300″ deliverytime_color=”009900″ background_color=”FFFFFF” border_color=”D2D2D2″ width=”564″ cols=”1″ show_bol_logo=”undefined” show_price=”1″ show_rating=”0″ show_deliverytime=”1″ link_target=”1″ image_size=”1″ admin_preview=”1″]

Vorig artikel

To Amuse Haarlem viert 1-jarig bestaan met jubileummenu

Volgend artikel

Lazy Sunday Afternoon terug bij ’t Schulten Hues Zutphen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.