Nieuws

Eten wat de pot schaft bij De Treeswijkhoeve in Waalre

De zomervakanties staan voor de deur en dat betekent dat jij op veel plekken kunt helpen met het leegmaken van de koelkast. Zondag 23 juli is het bij tweesterrenrestaurant De Treeswijkhoeve in Waalre eten wat de pot schaft en kun jij je laten verrassen door Dick Middelweerd en zijn keukenteam.

Zondag 23 juli wordt de koelkast van restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre leeggemaakt en om samen met jou de zomer in te luiden. Dat gebeurt met een pracht aan bijzondere gerechten.

Dick Middelweerd
Dick Middelweerd en zijn team stellen een verrassend menu samen, inclusief amuses en een parade aan desserts. ‘Heerlijkheid zoals je dat van ons bent gewend’, aldus de tweesterrenchef.

Lunch en diner
De kosten voor dit zomerse kliekjesmenu van vier gangen bedragen 70 euro per persoon. De lunch start om 13.00 uur, het diner om 18.00 uur.

Alliance Gastronomique
Reserveren kan via de website van De Treeswijkhoeve, dat is aangesloten bij restaurantvereniging Alliance Gastronomique.

Vorig artikel

Culinair jammen bij restaurant De Kromme Watergang

Volgend artikel

Waterfront Chill & Groove bij Het Bosch in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.