Nieuws

Eten, drinken en goed doel steunen tijdens Lazy Sunday Afternoon

Vijf bij JRE Nederland aangesloten restaurants komen zondag 18 september in actie voor Stichting Culibus. De Culibus is een initiatief van de restaurantvereniging om kinderen op scholen te wijzen op het belang van goede voeding. Als gast geniet je voor 95 euro all-in van een rondvaart inclusief hapjes en drankjes.

Lekker eten én een goed doel steunen. Het kan zondag 18 september tijdens de Lazy Sunday Afternoon van de restaurants Mazie en HanTing Cuisine (beide Den Haag), Villa la Ruche (Voorburg), Savarin (Rijswijk) en Brasserie NL (Leidschendam).

Hapjes en drankjes
Om 11.00 uur neem je plaats op een rondvaartboot inclusief hapjes en drankjes. De kosten bedragen 95 euro all-in en de opbrengst komt ten goede aan de Stichting Culibus.

JRE Nederland
De Culibus is een initiatief van restaurantvereniging JRE Nederland en bedoeld om kinderen op scholen te wijzen op het belang van goede voeding. Kaarten zijn verkrijgbaar bij de deelnemende restaurants.

Stichting Culibus: gezonde voeding voor kinderen

De Stichting Culibus is een initiatief van de restaurants die zijn aangesloten bij JRE Nederland. Met de Culibus, een touringcar met daarin een aantal keukens, reizen de restaurateurs het land door om kinderen bewust te maken van gezonde voeding en de strijd aan te gaan tegen overgewicht.

Vorig artikel

Herfst en wild bij Villa Ruimzicht in Doetinchem

Volgend artikel

Hotel Hilton Rotterdam uitgeroepen tot Rijksmonument

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.