Nieuws

Ervaar Amsterdam van boven met Conservatorium Hotel

Ontdek Amsterdam met het ‘Amsterdam van boven’-arrangement van het Conservatorium Hotel. Je verblijft twee nachten in de ‘I love Amsterdam’-suite en geniet van een aantal exclusieve activiteiten in en om het hotel. Met als ongetwijfeld hoogtepunt een ballonvaart van een uur.

Een op en top zomerarrangement, zo mag ‘Amsterdam van boven’ van het Conservatorium Hotel met een gerust hart worden genoemd. Je verblijft twee nachten in de ‘I love Amsterdam’-suite en trekt eropuit om de hoofdstad te ontdekken.

A’dam Lookout
Hoogtepunt is ongetwijfeld de tocht van een uur in een luchtballon. Inbegrepen zijn eveneens een culinaire experience op het dak van het hotel met een 360 graden-uitzicht over de stad, toegang tot de A’dam Lookout, inclusief de ‘over the edge’-schommel, en ontbijt op de kamer.

Reserveren
Het arrangement heeft een vanaf-prijs van 2970 euro per nacht en is te reserveren tot en met 9 september. Het verblijf moet plaatsvinden tussen 21 juni en 22 september dit jaar.

Voor meer informatie, de voorwaarden en het plaatsen van een reservering kun je terecht op de website van het Conservatorium Hotel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete delicatessenzaken in Noord-Holland van Jessica Tapfar

Volgend artikel

Video: Dit is De Groene Lantaarn in Staphorst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.