Nieuws

Erik van Loo van Parkheuvel kookt in Markthal Rotterdam

Erik van Loo van Parkheuvel kookt in Markthal Rotterdam. De demonstratie op vrijdag 29 mei is onderdeel van het evenement ‘Op z’n Rotterdams’, dat in dat weekeinde plaatsvindt.

‘Food = Fashion’ is vrijdagavond 29 mei het thema in de Markthal Rotterdam, die dan tot 23.00 uur is geopend. De ‘Markthal laat open’ is één van de programmaonderdelen van het evenement ‘Op z’n Rotterdams’, dat duurt tot en met zondag 31 mei.

Michelin
Erik van Loo geeft tussen 18.00 en 20.00 uur een kookdemonstratie en dat biedt liefhebbers de gelegenheid gerechten te proeven van de door Michelin met twee sterren bekroonde chef-kok.

Parkheuvel
Behalve Parkheuvel is Erik ook verantwoordelijk voor de keuken van restaurant The Park in het Rotterdamse Bilderberg Parkhotel.

Ons advies: vrijdag 29 mei gaan proeven in de Markthal en daarna een reservering maken in een van Eriks restaurant om een avond lang te kunnen genieten van zijn kookkunsten.

Evenement
Op z’n Rotterdams vindt plaats op meerdere locaties in de stad. Diverse restaurants tonen op vrijdag, zaterdag en zondag hun kunsten. Kijk voor meer informatie op Opznrotterdams.nl.

Vorig artikel

Food Truck Festivals gestart: volop keuze voor liefhebber

Volgend artikel

‘Food als promotionele breinaald voor spreiding van toeristen’

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.