Nieuws

Erik van Loo serveert romantische brunch in het park

De liefde vieren in een park in Rotterdam. Het kan met de Long Lasting Romantic Brunch van restaurant Parkheuvel. Zaterdag 24 en zondag 25 augustus serveert Erik van Loo drie gangen aan lange met witte lakens bedekte tafels. Midden in de natuur en inclusief romantische muziek.

Zaterdag 24 en zondag 25 augustus houdt restaurant Parkheuvel in Rotterdam een Long Lasting Romantic Brunch. ‘En als we zeggen ‘romanctic’, dan bedoelen we ook echt romantisch’, aldus tweesterrenchef Erik van Loo.

Lees ook: Limburgs Glorie in Parkheuvel Cuvée van Erik van Loo

Franse bistro
De brunch wordt geserveerd in het park. Als gast neem je plaats op Franse bistro-stoeltjes, aan lange met witte lakens bedekte tafels en met de natuur om je heen. Voor romantische muziek wordt gezorgd.

Steak tartare
Erik serveert een driegangenmenu met daarin onder andere steak tartare van MRIJ-rund, coquilles, wijting en rood fruit.

Reserveren
De kosten bedragen 45 euro per persoon. Reserveren kan online, vergeet niet te vermelden dat het gaat om de Long Lasting Romantic Brunch.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Twente-Friesland Arrangement De Wilmersberg en Lauswolt

Volgend artikel

Kippennacht 3.0 bij Rijks Restaurant in Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.