Vacatures

Erik van Loo zoekt culinaire sterren voor Parkheuvel Rotterdam

Vacature – Het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant Parkheuvel in Rotterdam is op zoek naar culinaire sterren. In de keuken van chef Erik van Loo is plek voor een souschef en een chef de partie. Voor de zwarte brigade wordt gezocht naar een sommelier en een chef de rang.

Restaurant Parkheuvel is gelegen op één van de mooiste plekken van Rotterdam. Aan de voet van de Euromast en op een heuvel aan de rand van een prachtig park.

Michelin
Chef-kok en eigenaar Erik van Loo is door Michelin bekroond met twee sterren. Hij zoekt voor uitbreiding van zijn keukenteam een souschef en een chef de partie. In de zwarte brigade heeft hij plek voor een sommelier en een chef de rang.

Werken op niveau
Ben jij een culinaire ster? Heb jij het in je om te werken op een hoog niveau? Misschien word jij dan wel een van zijn nieuwe collega’s.

Stuur je cv naar info@parkheuvel.nl. Dat mailadres kun je ook gebruiken als je meer informatie wilt over de beschikbare functies.

Vorig artikel

Nu ook goed slapen bij restaurant Katseveer in Wilhelminadorp

Volgend artikel

Ron Blaauw introduceert variabele prijzen in zijn restaurants

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.