Nieuws

Erik de Mönnink over gastronomie na corona

Hoe ziet de gastronomie er in de toekomst uit? Wat nemen we mee uit de coronaperiode? Erik de Mönnink van De Swarte Ruijter in Holten geeft zijn visie op de toekomst.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Amsterdam en bier: van Piet Hein tot bier van regenwater

Volgend artikel

Uit het Voedselbos: Max de Corte over de Szechuan Peperboom

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.