Nieuws

Enorme chef’s table Les Patrons Cuisiniers in Amsterdam

Gaat het de grootste chef’s table van de wereld worden? Die kans is best aanwezig als de 24 bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten chefs zondag 29 januari in de Beurs van Berlage in Amsterdam op hetzelfde moment ieder afzonderlijk een menu van zes gangen gaan serveren. Jij kunt erbij zijn!

De chefs koken in een carrousel, waardoor iedere tafel een uniek menu met signatuurgerechten krijgt voorgeschoteld. De chefs van Les Patrons Cuisiniers zijn samen goed voor 27 Michelinsterren.

Het menu is een ‘topdiner, bovenop het intense vuur van de keuken tijdens een meeslepend event. Als gast ervaar je ‘het vakmanschap en de warme vriendschap van deze topchefs als nooit tevoren’.

Uiteraard wordt ook gezorgd voor mooie en verrassende bijpassende wijnen en is er champagne – inclusief kleine gerechtjes – tijdens de ontvangst. De dresscode is cocktail en de kosten bedragen 495 euro per persoon.

Lees ook:
Route Culinair: handtekeningen van chefs en cadeaus sparen
Djailany van de Laarschot (Nastrium) bij Les Patrons Cuisiniers
Menno Post start unieke chefstuintable in binnentuin van Olivijn

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatArditi Coffee (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting), Info Food Labels & OnlinePrintWTOL-AcademyZeeuwsche ZouteSchmidt Zeevisla Fève chocolade en desserts en R & R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sterrestaurant De Kas in Amsterdam krijgt tijdelijk onderkomen

Volgend artikel

La Liste plaatst 23 Nederlandse restaurants op mondiale ranglijst

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.