Nieuws

Emmy Stoel van Hotel Okura naar Legend The Grand Amsterdam

Hotel Sofitel Legend The Grand in Amsterdam heeft een nieuwe general manager. Emmy Stoel komt over van Hotel Okura Amsterdam en gaat met ingang van 10 juni aan de slag als opvolger van Remco Groothuijzen, die zijn carrière voortzet als regional vice president Mövenpick Nederland.

De aanstelling van Emmy Stoel als general manager van Sofitel Legend The Grand in de hoofdstad volgt op de benoeming van Michiel Roelfsema in dezelfde functie bij Hotel Okura Amsterdam.

Hotel Okura Amsterdam
Emmy Stoel komt over van Hotel Okura Amsterdam, waar ze afgelopen zes jaar werkzaam was als general manager, en begint 10 juni op haar nieuwe werkplek.

Remco Groenhuijzen
Ze volgt Remco Groenhuijzen op, die voor Accor aan de slag gaat als regional vice president Mövenpick Nederland.

Michiel Roelfsema
Eerder al meldde Hotel Okura Amsterdam de benoeming van Michiel Roelfsema als general manager. Hij start op 18 mei.

Bridges
Sofitel Legend The Grand is onderdeel van hotelonderneming Accor. Het met een Michelinster bekroonde restaurant Bridges is onderdeel van het hotel.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Nieuwe dagelijkse leiding voor Het Roode Koper in Leuvenum

Volgend artikel

La Belle Source bij Landgoed Groot Warnsborn is een fijn culinair adres

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.