Emile van de Staak is gestart met restaurant De Nieuwe Winkel op de nieuwe locatie in Nijmegen. In het souterrain van een voormalig weeshuis, dat liefst twintig jaar leeg stond, kun je genieten van botanische gastronomie: ‘Minder beesten, meer planten.’ Die planten komen – grotendeels – uit het grootste voedselbos van Nederland.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.
Lees verder
-
Wat eerder werd aangekondigd als een tweede restaurant van Bolenius, blijkt nu een verhuizing te…
-
Restaurant Bolenius van Luc Kusters is verhuisd van de Zuidas naar het Rembrandtpark in Amsterdam.…
-
Advertorial - Ramon van Koppen is per 1 januari 2017 importeur Nederland voor OFYR. Onder…


