Nieuws

Elke donderdag in mei en juni schaal- en schelpdierenmenu bij De Lindehof

Restaurant De Lindehof in Nuenen komt met een schaal- en schelpdierenoffensief. Elke donderdag in mei en juni serveert Soenil Bahadoer in zijn Brabantse restaurant een schaal- en schelpdierenmenu.

Oosterscheldekreeft, krab, langoustine, coquilles, oesters, scheermessen. Alle lekkernijen uit de zee komen voorbij in een speciaal samengesteld menu.

Elke donderdag in mei en juni serveert De Lindehof dit wekelijks wisselende schaal- en schelpdierenmenu. Dit menu wordt aangeboden voor een speciale couvertprijs van 75 euro en is te reserveren voor zowel lunch als diner.

Video

Soenil Bahadoer staat bekend om zijn bijzondere smaakcombinaties. De Brabantse kok heeft Surinaamse en Indiaase roots en is klassiek Frans geschoold. Dat alles komt samen op het bord in De Lindehof. Voor de camera’s van ChefsFriends.nl geeft hij tekst en uitleg.

Vorig artikel

Tweede Happyhappyjoyjoy in Amsterdam

Volgend artikel

Duitse topchef Joachim Wissler naar Chefs (R)evolution

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.