Nieuws

Elf Michelinsterren tekenen voor Winter BBQ Alliance Gastronomique

Elf Michelinsterren komen maandag 4 november bij elkaar in de keuken van Noble Kitchen in Cromvoirt. Tijdens een Winter BBQ georganiseerd door Alliance Gastronomique en elf aangesloten restaurants verzorgen zij gezamenlijk een exclusief menu. Jij kunt nu je plek aan tafel reserveren.

Alliance Gastronomique brengt aangesloten leden jaarlijks bij elkaar tijdens haar Supernovae-edities. Een Supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen.

Noble Kitchen
Maandag 4 november tekenen de restaurants Cordial in Oss, Da Vinci in Maasbracht, De Leuf in Ubachsberg, De Treeswijkhoeve in Waalre, De Zwaan in Etten-Leur, Katseveer in Wilhelminadorp, Noble in ’s-Hertogenbosch, Sense in ’s-Hertogenbosch, Tout à Fait in Maastricht, Wollerich in Sint-Oedenrode en Zarzo in Eindhoven voor de Winter BBQ. Samen goed voor elf Michelinsterren.

Edwin Kats
Dit evenement vindt plaats bij Noble Kitchen, het restaurant in Cromvoirt van Edwin Kats. Als gast geniet je van een bijzonder diner voor een all-inprijs van 185 euro.

Voor wie wil overnachten, zijn er mogelijkheden in twee in de omgeving gelegen hotels. Kijk voor de opties en de kosten op de website van Alliance Gastronomique.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jan Marrees serveert zomermenu bij Marrees in Weert

Volgend artikel

Restaurant ’t Vlasbloemeken houdt fruits de mer-avond

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.