Nieuws

Elf Michelinsterren bij restaurant Het Bosch in Amsterdam

Het Bosch Waterfront Kitchen & Bar Amsterdam sluit het jaar af met een bijzonder evenement. Vrijdag 30 november en zaterdag 1 december koken zes chefs die in de jaren 80 goed waren voor elf Michelinsterren, een diner. Een plek aan tafel kost 125 euro per couvert, inclusief aperitief en wijnarrangement.

Cees Helder (drie), Constant Fonk (twee), Emmanuel Mertens (twee), Wulf Engel (twee), Henk Tuin (een) en Constant Fonk (een) waren in de tachtiger jaren samen goed voor elf Michelinsterren.

Cees Helder
Vrijdag 30 november en zaterdag 1 december komen ze bij restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen & Bar in Amsterdam samen voor het bereiden van een exclusief diner.

Paul Fagel
Ze koken hun signature dishes. Denk aan de Ravioli de Homard van Cees Helder, de Meringue de noisettes croustillante fourrée à la ganache au chocolat amer van Emmanuel Mertens of de Paupiette de sole aux moules et safran van Paul Fagel.

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan nu je tafel en sluit het jaar culinair op een bijzondere manier af. Reserveren kan via de website van restaurant Het Bosch Waterfront Kitchen.

Vorig artikel

Wijnreis door Portugal bij restaurant Wolfslaar Breda

Volgend artikel

Jonnie en Thérèse Boer openen brasserie ‘nieuwe stijl’ in Zwolle

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.