Nieuws

Eind november grootste indoor foodfestival in Amsterdam

Van 26 tot en met 29 november 2015 kun je terecht in de Amsterdamse RAI voor Foodfestival Amsterdam, het grootste indoor foodfestival van Nederland! Je vindt er alle food-inspiratie die je zoekt, de nieuwste trends op culinair gebied, live-muziek en – uiteraard – lekker eten en drinken.

De laatste puntjes worden momenteel op de i gezet om de Europahal om te toveren tot een bonte verzameling van geuren, kleuren en smaken. Boterzachte steaks, verse vis, ambachtelijk bier, exotische en klassieke wijnen; je vindt het op het grootste indoor Foodfestival van Amsterdam.

Struin langs de vele foodtrucks die streetfood uit alle delen van de wereld serveren, geniet van bijzondere gerechtjes, heerlijke wijnen en biertjes.

Jamie van Heije
Blijf even hangen bij je favoriete chef, zoals bijvoorbeeld Jamie van Heije van het gelijknamige restaurant in Ouderkerk aan de Amstel. Check hoe hij en zijn team seizoensgebonden gerechten maken: dagvers, ongecompliceerd en barstensvol smaak.

Neem de tijd voor Slowfood. Mijmer alvast over de zomer op het “Zeefoodplein” waar restaurant Vis aan de Schelde en Jan van As een enorme Fruit de Mer-toren van 3,5 meter hoog presenteren.

Alain Alders
Kom kijken bij het sterrenrestaurant waar verschillende topchefs hun kunsten tonen. Waaronder de-met-Michelinster bekroonde topchefs Alain Alders (De Vrienden van Jacob) en André Gerritsen (‘t Amsterdammetje).

Is er meer? Jazeker! Een heus Wijnplein, een Bierplein van Brand bier en lokale craftbieren, proeverijen en natuurlijk muziek! Van jazz tot soul, van singer-songwriters tot complete bands en mocht dat niet je stijl zijn, dan vind je die vast terug bij een van de DJ’s die draaien tijdens het Foodfestival. En neem gerust de kinderen mee: die vermaken zich ongetwijfeld op het Kidsplein.

Proeven, ontdekken, genieten voor het hele gezin, dát is het Foodfestival Amsterdam. We bring outside, in!

Vorig artikel

Speciale kerstserie op tv met Yvette van Boven

Volgend artikel

Presentatie gids 2016 Gault&Millau in RAI Amsterdam

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.