Nieuws

Eigen Restaurantmaand bij Herberg Onder de Linden

Steeds meer restaurants hechten steeds meer waarde aan rechtstreekse reserveringen, zodat ze de gasten maximaal in de watten kunnen leggen. Herberg Onder de Linden in Aduard houdt heel februari een eigen Restaurantmaand.

Dit houdt in dat gasten de hele maand februari kunnen rekenen op een leuke menudeal voor een toffe prijs. Het gaat om een 5-gangenmenu met een reeks aan amuses vooraf en koffie of thee met friandises na, voor een vast bedrag van 59 euro.

De menudeal is geldig op woensdag, donderdag en zondag in februari, en dient te worden gereserveerd met daarbij de vermelding ‘Restaurantmaand’. Op zondag 16 en 23 februari is de menudeal ook geldig voor de lunch.

Het is weer een extra reden om af te reizen naar Aduard en wie wil blijven slapen kan een comfortabele kamer boeken om bij Herberg Onder de Linden te overnachten en de volgende dag te genieten van een heerlijk ontbijt.

Herberg Onder de Linden ligt in Aduard, een dorp net iets ten noorden van de bruisende stad Groningen en beschikt over een Michelinster. Het is dus bij uitstek een ideale locatie om bijvoorbeeld te combineren met een citytrip naar Groningen. Vanuit Utrecht ben je via de A6 en de A7 binnen twee uur in Aduard.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zeven restaurants uit Zeeland serveren 4D experience

Volgend artikel

Avond met alles uit de Noordzee bij De Burgemeester

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.