Dennis Richter Uitdenbogaardt is met ingang van het nieuwe jaar de eigenaar van restaurant Hartenstein in Oosterbeek. De chef vertrok in augustus bij Hotel de Wereld en het met één Michelinster bekroonde O’Mundo in Wageningen om de wens van een eigen onderneming na te jagen.
Restaurant Hartenstein krijgt per 1 januari 2018 een nieuwe eigenaar. Dennis Richter Uitdenbogaardt neemt de exploitatie over van Laurie Theijse.
O’Mundo
Dennis werkte in de keuken van De Kromme Dissel in Heelsum, Het Ambacht in Driel en La Rive in Amsterdam, alvorens hij terechtkwam bij restaurant O’Mundo in Wageningen.
Hotel de Wereld
In 2011 werd hij daar chef en sinds 2015 was hij ook actief als directeur van De Wereld, het hotel waarin het Wageningse sterrestaurant is gevestigd. In september koos hij voor een vertrek, met als doel een eigen onderneming.
Klein Hartenstein
Dennis wil na het restaurant na een opfrisbeurt in januari heropenen. De eetgelegenheid gaat dan verder onder de naam Klein Hartenstein en zal zeven dagen in de week geopend zijn voor lunch, diner, vergaderingen, feesten en partijen.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…