Blog

Eet thuis mee tijdens virtuele diner van Chaîne des Rôtisseurs

Chaîne des Rôtisseurs gaat weer aan tafel. Virtueel welteverstaan. Op 27 februari. En jij kunt aanschuiven. Vanaf 18.30 uur. Ook virtueel. Om te genieten van onder andere heerlijke ceviche, steak tartare en confit de canard. Gewoon in jouw eigen huis met echte gerechten, én met de gezellige leden van Chaîne in jouw direct omgeving. Online.

Op zaterdag 27 februari om 18.30 uur vindt er een Dîner Amical plaats van Brasserie Le Nord. Het gaat dus om een virtueel evenement, waarbij je thuis geniet van de gerechten van chef Grégory Nicola van Brasserie Le Nord uit Bilthoven.

Het is de bedoeling om het eten op minimaal drie afhaallocaties door heel Nederland te laten bezorgen. Eén en ander zal afhangen van de vraag uit elk deel van het land. Na registratie op de website van Chaîne dient je de Bailli Régional Midden- en West-Nederland, de heer Leo Langeveld, via e-mail te laten weten welke stad jouw voorkeur heeft voor een afhaalpunt. Hij zal de afhaallocaties coördineren en Chaîne zal jou vervolgens informeren over de gekozen afhaalpunten en -tijden.

Hieronder het menu.

Het menu kost 49,50 euro. Niet-leden kunnen virtueel aanschuiven, om zo niet alleen te genieten van de heerlijke maaltijden maar vooral kennis te maken met de leden van Chaîne des Rôtisseurs. Niet-leden kunnen bij interesse mailen naar info@chaine.nl.

Chaîne des Rôtisseurs is een prestigieuze internationale organisatie waarbij leden maandelijks lunches en diners genieten in de betere restaurants. In ons land schuiven de leden acht tot tien keer per jaar aan voor een lunch of diner bij een sterwaardig restaurant. Daarnaast zijn er andere activiteiten zoals meerdaagse culinaire evenementen en kookwedstrijden.

Deze bijdrage is geschreven in samenwerking met Chaîne des Rôtisseurs, één van de vrienden van ChefsFriends. Voor meer informatie over deze leuke eetvereniging kun je terecht op www.chainedesrotisseurs.nl. Ook Vrienden van…’ worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

De favoriete restaurants in Limburg van Servais Tielman

Volgend artikel

Alles over wijnland Argentinië

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.