Restaurant De Hoefslag in Bosch en Duin is vernieuwd. Het bekende horecabedrijf wil een bredere doelgroep aanspreken en heeft hiervoor de zaak flink aangepast. ChefsFriends.nl schoot de eerste beelden van het compleet vernieuwde restaurant.
Karl van Baggem licht de veranderingen toe en stelt dat het befaamde restaurant toegankelijker wordt voor een breder publiek. De Hoefslag is aangesloten bij restaurantvereniging Les Patron Cuisiniers en is gevestigd in het bosrijke dorp Bosch en Duin nabij Zeist.
In De Hoefslag is ruimte voor fine dining. Daarnaast beschikt het bedrijf over een bistro en sinds deze week is er een bar die de gehele dag is geopend en een ontmoetingsplek moet zijn voor zowel zakelijke als particuliere gasten. Daarnaast beschikt De Hoefslag met meerdere zalen over de nodige vergadermogelijkheden.
Lees verder
-
Het met een Michelinster bekroonde Sense Restaurant verhuist naar Vught. Vanaf donderdag 8 mei ontvangen…
-
Restaurant Elysianne opent de deuren in Amsterdam. Chef-kok Matt Pace brengt de Creoolse keuken uit…
-
Bilthoven krijgt er een fine dining-eetgelegenheid bij. In april opent Lieke Nicole-Creemers, die in dezelfde…


