Nieuws

Eemshotel Delfzijl sluit zich aan bij Euro-Toques Nederland

Eemshotel Delfzijl heeft zich aangesloten bij restaurantvereniging Euro-Toques Nederland. Het hotel met restaurant wordt geëxploiteerd door Jannie en Bert Boer en is gerealiseerd op een bijzondere locatie: door een constructie op palen huisvest het letterlijk boven de zee.

Euro-Toques Nederland verwelkomt Eemshotel Delfzijl als ‘meest noordelijke lid’ van de restaurantvereniging. De officiële inauguratie vond plaats op zaterdag 6 april.

Gebouwd op palen
Het hotel is gebouwd op veertig palen met een lengte van zestien meter. Gasten slapen, eten en drinken daardoor acht meter boven de zeespiegel. Het bijzondere horecabedrijf is in handen van ondernemers Jannie en Bert Boer.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to Meat en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Verdomd lekker eten bij The Gaia op Rembrandtplein in Amsterdam

Volgend artikel

Wijn-spijslunch Bourgogne bij Central Park in Voorburg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.