Nieuws

Duitse topchef Joachim Wissler naar Chefs (R)evolution

Het gaat maar door. Weer een nieuwe topnaam die aanwezig is bij Chefs (R)evolution in Zwolle in september. Deze keer maken Jonnie en Thérèse Boer bekend dat niemand minder dan de Duitse driesterrenchef Joachim Wissler naar Zwolle komt.

Joachim Wissler is chef-kok van het restaurant Vendôme gevestigd naast het Althoff Grandhotel Schloss Bensberg in Bergisch Gladbach, op steenworp afstand van Keulen.

Vendôme beschikt over drie Michelinsterren en staat op plaats 30 in de befaamde ranglijst The World’s 50 Best Restaurants. Het is daarmee het hoogst genoteerde restaurant uit Duitsland op de lijst.

Kookdemonstratie
Wissler zal een kookdemonstratie geven op 18 of 19 september, op een van de twee dagen wanneer Chefs (R)evolution wordt gehouden. De andere topchefs die zijn vastgelegd zijn Magnus Ek (Zweden), Tanja Grandits (Zwitserland), Virgillio Martinez (Peru), Eneko Atxa (Spanje) en natuurlijk thuiskok Jonnie Boer.

Binnenkort worden via ChefsFriends.nl de ontbrekende twee internationale topchefs bekendgemaakt.

Chefs (R)Evolution is een initiatief van Thérèse en Jonnie Boer van De Librije in Zwolle, in samenwerking met Port Culinaire en Thomas en Carola Ruhl. Jij kunt erbij zijn!

Gastronomisch genieten
Met het evenement willen zij gastronomisch genieten toegankelijk maken voor een breed publiek. Alle activiteiten vinden plaats in en om hun bedrijf en Theater De Spiegel.

Chefs (R)Evolution vindt plaats op zondag 18 en maandag 19 september. Op het programma staan verder onder andere ook een Boerenmarkt XL, een Wijn- & Spijspaleis en kookwedstrijd Hill Billy.

Kaarten kosten 49,95 euro per persoon per dag en 79,95 per persoon per twee dagen. Deze zijn te bestellen via deze link. In 2016 vindt het voor de derde keer plaats.

Vorig artikel

Elke donderdag in mei en juni schaal- en schelpdierenmenu bij De Lindehof

Volgend artikel

Jonathan Karpathios over de Bieterbal, groenten en seizoenen

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.