Nieuws

Dry January-menu bij De Burgemeester in Linschoten

Dry January, een maand lang geen alcohol drinken. Restaurant De Burgemeester in Linschoten komt met een Dry January-menu. Een prachtig menu met natuurlijk een alcoholvrij-arrangement.

Goede voornemens. Wie heeft ze niet. Een van de steeds populairder wordende fenomenen op dit gebied is Dry January, waarbij deelnemers een maand lang geen alcohol drinken. In ons land wordt de campagne grootst ingezet via IkPas.nl.

Restaurant De Burgemeester speelt handig in op deze alcohol-loze maand. Het sterrestaurant biedt een Dry January-menu aan bestaande uit 4 gangen, waarvan één vegetarisch gerecht. Daarbij worden alcoholvrije dranken geschonken, is er tafelwater beschikbaar en wordt het menu afgesloten met koffie of thee en friandises.

Het Dry January-menu wordt geserveerd op dinsdag, woensdag en donderdag, en aangeboden voor de all-inprijs van 85 euro per persoon. Reserveren kan hier. Vergeet niet te vermelden dat het om Dry January gaat.

Restaurant De Burgemeester ligt midden in het Groene Hart in het centrum van het dorp Linschoten op slechts 25 minuten rijden van Utrecht en een half uurtje van Rotterdam. Het restaurant heeft een Michelinster en wordt gerund door chef-kok Sander en gastvrouw Anne Spruijt.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Chefs staan stil bij overlijden Lucas Rive

Volgend artikel

Jubileummenu bij Aan de Zweth in Schipluiden

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.