Nieuws

Drink frozen cocktail in iglo van hotel Crowne Plaza Den Haag

Een ijskoude winter is in Nederland geen vanzelfsprekendheid en daarom neemt Crowne Plaza Den Haag-Promenade het heft in eigen handen. Van 11 tot en met 20 december staat op het terrein aan de Van Stolkweg namelijk een opblaasbare iglo inclusief echte ijsbar. De ice dome is dagelijks geopend.

Afgelopen zomer organiseerde Brasserie Brut met succes een aantal barbecues en deze winter krijgt dat een vervolg met de ice dome. Een opblaasbare iglo met ijsbar, waar frozen cocktails kunnen worden gedronken.

Ice dome
De ice dome wordt 11 december opgeblazen en is dan tot en met 20 december dagelijks te bezoeken voor een hapje en een drankje.

Wie daarvoor belangstelling heeft, kan de iglo ook huren voor een evenement of feest.

Films
In de weekeinden worden Frozen Movie Nights georganiseerd met ‘feel good’-films en winterklassiekers die goed aansluiten bij de sfeer van de ice dome.

Kerstsfeer
‘We willen dat iedereen echt de magische kerstsfeer beleeft en hoe kan dat nu beter dan met familie en vrienden een kerstfilm kijken in de ice dome’, zo legt general manager Boudewijn Martens uit.

Voor het gedetailleerde programma van en in de ice dome kun je kijken op Brasseriebrut.nl/icedome.

Vijfsterrenhotel
Crowne Plaza Den Haag-Promenade is een vijfsterrenhotel aan de rand van Scheveningen en heeft 174 kamers. Het hotel is onderdeel van Apollo Hotels & Resorts.

Vorig artikel

Geniet van feestdagen met Fancy Gifts François Geurds

Volgend artikel

Soenil Bahadoer viert SVH Meestertitel met bevriende koks

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.