Nieuws

Driedaags arrangement bij Charme Hotel Wildthout Ommen

Een mooi arrangement van Charme Hotel Wildthout in Ommen. Tot en met 31 maart kun je een arrangement van drie dagen reserveren voor een vanaf-prijs van 75 euro per persoon. Bij dit bedrag zijn twee dagen ontbijt en een driegangenmenu op de dag van aankomst inbegrepen.

Bij Charme Hotel Wildthout kun je tot en met 31 maart 2017 een speciaal arrangement boeken voor een vanaf-prijs van 75 euro.

Ontbijt en diner
Dit arrangement bestaat uit twee overnachtingen in een Charme-kamer, op beide ochtenden een uitgebreid ontbijtbuffet en een driegangenmenu op de dag van aankomst.

Deluxe-kamer
Voor een verblijf op een Charme-kamer betaal je per persoon 75 euro. Overnacht je liever in een Deluxe-kamer, dan bedraagt de arrangementsprijs 85 euro per persoon. Op vrijdag en zaterdag geldt een toeslag van 10 euro per kamer per nacht.

Restaurant
Het restaurant van Charme Hotel Wildthout staat op plaats 59 in de IENS Top 1000 Nederland. Kijk voor meer informatie en de voorwaarden op de website van het hotel.

Vorig artikel

Menu van vier Rotterdamse sterchefs tijdens tennistoernooi

Volgend artikel

De Jonge Dikkert begint nieuwe jaar met Delicious Menu

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.