Nieuws

Drie Michelinsterren verzorgen laatste Loungy Monday Bij Jef

Bij hotel en restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel vindt maandag 26 augustus de laatste Loungy Monday van het seizoen plaats. In de keuken krijgt sterchef Jef Schuur hulp van de eveneens met een Michelinster bekroonde collega’s Menno Post (Olivijn Haarlem) en Eric Swaghoven (Valuas Venlo).

De Loungy Mondays die Nadine Mögling en Jef Schuur ieder jaar houden bij hotel en restaurant Bij Jef in het Texelse Den Hoorn zijn alweer toe aan de laatste edtitie.

Les Patrons Cuisiniers
Maandag 26 augustus kookt Jef tijdens deze zogeheten special edtion met twee eveneens bij Les Patrons Cuisiniers aangesloten chefs.

Chef2Chef: Nadine over Jef en Jef over Nadine

Menno Post
Menno Post van Olivijn in Haarlem en Eric Swaghoven van Valuas in Venlo komen naar het sterrestaurant om de avond gezamenlijk culinair in te vullen.

Michelinster
De drie chefs, samen goed voor evenzoveel Michelinsterren, bereiden ieder een amuse, twee gerechten en iets fijns voor bij de koffie. Nadine zorgt voor mooie bijpassende wijnen en dj Monte la Rue tekent voor de muzikale invulling.

Reserveren
Voor een all-inprijs van 175 euro ben je erbij. Een champagneaperitief, een wijnarrangement, koffie, tafelwater en muziek zijn inbegrepen. Reserveren kan online via deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Genieten met kaas: gezond hoeft niet ingewikkeld te zijn

Volgend artikel

Mosselweek bij hotel New York in Rotterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.