Nieuws

Dorset komt met culinair arrangement op verrassingslocatie

Je weet alleen dat het een geweldige namiddag en avond wordt met goed eten, goed drinken, muziek en entertainment. Toprestaurant Dorset in Borne houdt weer jaarlijkse verrassingsevent. Dit maal heet het ‘floating dinner’.

Het principe is heel eenvoudig. Voor 110 euro per persoon reserveer je voor een bijzonder evenement op zondag 6 september. Om 17.00 uur meld je je bij restaurant Dorset in Borne waarna het naar een geheime locatie. Het vervoer is geregeld en omstreeks 23.30 uur arriveer je weer bij Dorset.

Het heeft misschien wat weg van een uitnodiging voor een kinderfeestje. In dit geval een gastronomisch grote mensen-feestje. ‘De locatie en wat we precies gaan doen, blijft nog geheim. Maar ik kan vertellen dat we een boot hebben geregeld van 91 meter lang en 7 meter breed’, verklapt Willem Dankers aan ChefsFriends.nl.

Bij eerdere verrassingsdiners ging Willem met zijn gasten al eens naar een boerderij, een onbewoond eiland en verboden grond. Dit maal wordt het een ‘floating dinner’. Maar wees niet bang want zeeziek worden is er niet bij, grapt Dorset in haar advertentie.

‘Als je het aandurft, koop je een kaartje. Dat is onze filosofie. Voorgaande jaren kwamen er tussen de 100 en 150 mensen op af. Het wordt een hele leuke avond met een menu, dranken, live muziek en entertainment’, aldus Dankers.

Wie het aandurft, en waarom niet, kan een ticket bestellen via een speciale website. Het gaat om een all-in prijs, inclusief vervoer vanaf het restaurant en weer terug naar het restaurant.

Foto: Dorset

Vorig artikel

Veel aandacht voor voedsel op nieuw tv-kanaal over agrarische sector

Volgend artikel

Culinaire walking lunch met Martin Kruithof, Jarno Eggen en Jonnie Boer

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.