Nieuws

Dorset in Borne introduceert ‘wie maakt me los-tiendaagse’

Bij restaurant Dorset in Borne is van woensdag 17 tot en met zaterdag 27 juli de ‘Wie maakt me los-tiendaagse’. Willem Dankers en zijn team serveren die dagen al hun gerechten voor 9,95 euro per stuk in plaats van de normale prijs van 15 euro. Wat je geserveerd krijgt, is een verrassing.

De laatste dagen voor de zomersluiting van Dorset in Borne serveert chef-kok en eigenaar Willem Dankers in zijn restaurant alle gerechten voor 9,95 euro in plaats van voor 15 euro. Als gast moet je wel minimaal drie gangen nemen.

Zomersluiting
Deze ‘Wie maakt me los-tiendaagse’ vindt plaats van woensdag 17 tot en met zaterdag 27 juli. Aansluitend start de zomersluiting van de Twentse eetgelegenheid.

Verrassingsmenu
‘Ga jij vakantie vieren? Laten we dan samen de voorpret opstarten’, aldus Willem over zijn tiendaagse. ‘Onze menukaart is al met vakantie, dus onze witte brigade verrast je.

Wijnen
Omdat in de wijnkelder plaats wordt gemaakt voor nieuwe jaargangen, heb je deze dagen de gelegenheid voordelig te genieten van een smakelijke fles.

De prijs voor drie gangen bedraagt 29,85 euro (normaal gesproken 45 euro) en voor vier gangen betaal je geen 60 euro, maar 39,80 euro.

Reserveren
Reserveren kan door het sturen van een e-mail naar info@dorset.nl onder vermelding van ‘wie maakt me los’.

Alliance Gastronomique
Van 28 juli tot en met 21 augustus heeft het bij Alliance Gastronomique aangesloten Dorset in Borne zomersluiting.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zomereditie van #100euroweek Basiliek in Harderwijk

Volgend artikel

Restaurant De Keuken van Arragon kookt de koelkast leeg

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.