Nieuws

‘Doordeweekse sleur doorbreken’ met Midweek Menu Het Koetshuis

Het met één Michelinster bekroonde restaurant Het Koetshuis in Bennekom serveert tot en met 11 februari het zogeheten Midweek Menu. Voor 42,50 euro krijg je op dinsdag, woensdag en donderdag drie gangen geserveerd. De gerechten, beschikbaar voor zowel lunch als diner, wisselen.

Het Midweek Menu is dé gelegenheid om ‘de doordeweekse sleur te doorbreken’, aldus Het Koetshuis in Bennekom over het arrangement.

Veluwe
De met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid van Wicher en Saskia Löhr – aangesloten bij Alliance Gastronomique – is prachtig gelegen in de bossen en heeft de Veluwe als achtertuin.

Drie gangen
Tot en met donderdag 11 februari kun je op dinsdag, woensdag en donderdag tijdens lunch en diner genieten van drie gangen voor 42,50 euro.

Deze week op het menu: zeebaars (voorgerecht), hert (hoofdgerecht) en kumquat (nagerecht). Meer informatie kun je vinden op de Facebook-pagina van Het Koetshuis.

Video: de Veluwe als achtertuin

Het Koetshuis in Bennekom is gelegen aan de rand van Veluwe en beschikt daardoor over een heel grote achtertuin. Zaterdag 31 oktober gingen gasten met chef-kok Niels van Dooijeweert op zoek naar eetbare paddenstoelen en bloemen, die aansluitend werden verwerkt in een heerlijke lunch.

Vorig artikel

Bilderberg Landgoed Lauswolt start bistro en zoekt naam

Volgend artikel

Chef2Chef: Eric over Marcel, Marcel over Eric

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.