Door de oliebollen drive-thru bij Savarin in Rijswijk

Bij hotel en restaurant Savarin in Rijswijk kun je de laatste dagen van het jaar terecht in de oliebollen drive-thru. Het initiatief is een samenwerking met banketbakker Lentz, die zich zorgen maakte over de drukte in zijn zaak op 29, 30 en 31 december. Je bestelling plaatsen, kan nu al.
‘Vermijd drukte en houd afstand is de norm sinds Covid-19 in ons leven kwam en daarom introduceren beide bedrijven dit jaar de oliebollen drive-thru’, zo laat hotel en restaurant Savarin weten aan ChefsFriends.
‘Comfortabel in je auto neem je Covid-proof de oliebollen en appelbeignets in ontvangst. Net zo gemakkelijk als een hamburger bij de Mac.’
Oud & Nieuw
Banketbakker Lentz verzorgt al jaren de oliebollen en appelbeignets bij de viering van Oud & Nieuw in restaurant, hotel & spa Savarin. De bakker sprak zijn zorgen uit over de winkelverkoop. Omdat er maximaal vier mensen tegelijk in de zaak mogen zijn, zou dat leiden tot lange rijen buiten in de decemberkoude.
Warme chocolademelk
Ook in Rijswijk maakt corona creatief: het voorplein van Savarin is volledig in kerstsfeer gebracht en alle bezoekers krijgen bij het ophalen van hun bestelling een gratis kop warme chocolademelk.
In de drive-thru zijn drie boxen beschikbaar: enkel oliebollen, alleen appelbeignets of een mix. Vooraf bestellen geeft zekerheid, maar het is ook mogelijk om op een van de dagen langs te rijden.
ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl, Kesbeke Fijne Tafelzuren, Bourgondisch Lifestyle, Chaîne des Rôtisseurs, Nice to Meat, Laurent Smedts Import, Reitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.