Nieuws

Dj’s en gastchefs tijdens Club Loungy Mondays Bij Jef

Hotel en restaurant Bij Jef in Den Hoorn start weer met de Club Loungy Monday. Acht zomerse maandagavonden kun je op Texel genieten van de mooiste gerechten en wijnen in een meer dan relaxte sfeer. Er draait een dj en sterchef Jef Schuur krijgt twee keer hulp in de keuken.

Wil je erbij zijn, dan is haast geboden. De Club Loungy Mondays van hotel en restaurant Bij Jef in Den Hoorn op Texel zijn ieder jaar razend populair.

Jef Schuur
Acht zomerse maandagavonden geniet je voor een vaste prijs van de mooiste gerechten uit de keuken van Jef Schuur en wijnen in een meer dan relaxte sfeer.

Video Chef2Chef: Nadine over Jef en Jef over Nadine

Les Patrons Cuisiniers
Er is iedere week een dj en twee avonden, 8 juli en 26 augustus, krijgt de door Michelin met een ster bekroonde chef Jef Schuur hulp van twee collega’s van Les Patrons Cuisiniers. Dat is de restaurantvereniging, waarbij Bij Jef is aangesloten.

Texel
De chefs die naar het Waddeneiland komen, zijn Thijs Meliefste, Martin Kruithof, Menno Post en Eric Swaghoven.

Video: Jef Schuur over lokaal, groenten en een avond theater

All-in
Iedere Club Loungy Monday is volledig verzorgd. Ontvangst met champagne van Taittinger, drie amuses, een diner van zes gangen, een wijnarrangement, tafelwater en koffie of thee met friandises. De prijs per persoon bedraagt 175 euro.

Wil je de zevende opeenvolgende editie meemaken? Ga dan naar de website van Bij Jef voor een reservering.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Céline in Nieuwegein vol ambities en een tikkeltje eigenwijs

Volgend artikel

Summer Beach Afternoon Tea in Waldorf Astoria Amsterdam

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.