Vakantie in eigen land

Dineren en verblijven in luxe bij The Albus in Amsterdam

Hotel The Albus in Amsterdam heeft alles voor een nachtje weg in eigen stad of land. Begin je verblijf met een glas cava bij check-in, ontspan in je design kamer en bereid je voor op een diner in het door Michelin beoordeelde Senses Restaurant.

De hoofdstad als bestemming voor jou vakantie in eigen land. The Albus heeft alles voor een heerlijke nacht weg. Je wordt ontvangen met een glas cava en verblijft in één van de prachtige design kamers.

Senses Restaurant
In de avond geniet je in Senses Restaurant van een diner van vier gangen inclusief amuses. Optioneel is een bijpassend wijnarrangement beschikbaar. Na het diner nog zin in een drankje? De hotelbar is daar uitermate geschikt voor.

Hotel
De volgende ochtend krijg je een smakelijk ontbijt op bed geserveerd en geniet je van de extra late check-out. Hotel The Albus verwelkomt je graag.

Vorig artikel

Het rijpen van kazen: affineur, wat doe je nu…?

Volgend artikel

Kom tot rust in een Achterhoeks hotel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.