Nieuws

Diner van Joris Bijdendijk in grootste reuzenrad van Nederland

Sterchef Joris Bijdendijk van Rijks restaurant serveert zijn favoriete gerechten vanaf 13 oktober in het grootste reuzenrad van Nederland. Deze wordt geplaatst op het terrein van RAI Amsterdam in samenwerking met Smakenrad. De 27 gondels worden omgebouwd tot privérestaurants, die in het rad tot 50 meter hoogte komen.

Genieten van een sterrenmaaltijd met panoramisch uitzicht over heel Amsterdam is dit najaar mogelijk op het terrein van RAI Amsterdam.

Smakenrad
In samenwerking met Smakenrad serveert Joris Bijdendijk zijn favoriete gerechten in het grootste reuzenrad van Nederland, dat voor de RAI wordt geplaatst. De 27 verwarmde gondels worden omgebouwd tot privérestaurants, die in het rad tot 50 meter hoogte komen.

Rijks Restaurant
Het menu van de executive chef van Rijks Restaurant van het Rijksmuseum, serveert tijdens het diner een menu dat iedere drie weken wisselt. De gerechten zijn van de kaart van Rijks en Wils.

Amsterdam
Het Smakenrad staat tot 3 januari 2021 in Amsterdam en is dagelijks tot 22.00 uur geopend. Overdag kun je er terecht voor koffie met patisserie, een uitgebreide lunch of een borrel. In het weekeinde worden er ontbijt en high tea verzorgd. Dit is in handen van Smakenrad.

Richtlijnen RIVM
Smakenrad neemt alle geldende richtlijnen van het RIVM in acht. De verwarmde cabines zijn geschikt voor vijf personen uit één huishouden. Het is ook mogelijk om met minder personen (uit hetzelfde huishouden) plaats te nemen in het rad.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Ontdek de Dam in Amsterdam met de Tour DAMUSE

Volgend artikel

Bistro Ewout Eleveld op Parc Broekhuizen in november open

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.