Nieuws

Diner met 3D-animatie bij hotel Novotel in Hoofddorp

GourmetBar, het restaurant van Novotel Amsterdam Schiphol Airport in Hoofddorp, heeft Le Petit Chef geïntroduceerd. De kleinste kok ter wereld, hij telt een lengte van slechts 58 mm, neemt gasten aan tafel mee in een 3D-animatie tijdens een diner van drie gangen voor minimaal 4 en maximaal 10 personen.

Le Petit Chef is een 3D-animatie (zie video onder dit bericht) aan tafel en na China, Dubai en Japan nu neergestreken in de private dining-ruimte van hotel Novotel Amsterdam Schiphol Airport.

Le Petit Chef
Le Petit Chef is slechts 58 mm hoog, maar maakt desondanks indruk tijdens zijn voorstelling aan (op) tafel. De 3D-animatie gaat samen met een diner van drie gangen, dat te reserveren is voor gezelschappen vanaf minimaal 4 en maximaal 10 personen.

Novotel Amsterdam Schiphol Airport
De prijs voor deze ervaring, die twee uur duurt, bedraagt 69 euro per persoon voor volwassenen en 29 euro per persoon voor kinderen tot 16 jaar. Reserveren kan via de website van Novotel Amsterdam Schiphol Airport of door te bellen met telefoonnummer (023) 747 03 47. Online kun je ook de menu’s vinden.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining Online, Kesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Restaurant Taiko Amsterdam serveert ‘FEBO-snacks’

Volgend artikel

Bring Your Own-avonden bij restaurant Wolfslaar in Breda

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.