Kreeft en champagne! Er zijn mindere combinaties denkbaar, toch? Donderdag 13 juli serveert tweesterrenchef Michel van der Kroft in ’t Nonnetje in Harderwijk een kreeftenmenu, waarbij alle gerechten worden begeleid door champagne. Reserveren kan voor 135 euro per persoon.
Donderdag 13 juli staat het diner bij tweesterrenrestaurant ’t Nonnetje geheel in het teken van ‘de keizerlijke kreeft en de bekoorlijke Champagne’.
Menu
Die avond worden vijf champagnes geserveerd met amuses, een kreeftenmenu van drie gangen en een dessert, mineraalwater en koffie of thee met friandises.
Reserveren
Een plek aan tafel kost 135 euro en is onder vermelding van ‘kreeft en champagne’ te reserveren via de website van ’t Nonnetje. De ontvangst is om 19.00 uur.
Michelin
Restaurant ’t Nonnetje is in het bezit van twee Michelinsterren en aangesloten bij Alliance Gastronomique.
[infobox title=’Eigenaar Robert-Jan en chef Michel’]’t Nonnetje in Harderwijk wordt geleid door de tandem Robert-Jan Nijland en Michel van der Kroft. De eerste is eigenaar van het tweesterrenrestaurant, de tweede werkt als chef-kok. In onze videorubriek Chef2Chef testen we hoe goed ze elkaar kennen.
[/infobox]
Lees verder
-
Een verfijnd visgerecht waarin zachte snoekbaars wordt gecombineerd met rokerige paling en frisse watermunt. De…
-
Advertorial - Een van de gezelligste dingen die je kunt doen als je mensen over…
-
Een klassieker uit de keuken van Margo Reuten: zachte zeebaars met gestoofde prei, zeekraal en…