Nieuws

Diner door 27 Amsterdamse chefs voor Prins Claus Fonds

Genieten van een diner dat wordt bereid door liefst 27 chefs, die samen ook nog eens goed zijn voor twaalf Michelinsterren? Het kan 6 oktober in de Passenger Terminal Amsterdam tijdens een benefietgala voor het Prins Claus Fonds. Kaarten zijn – in principe – beschikbaar per tafel van tien personen.

Tijdens de feestelijke avond koken de chefs van de 27 Luxury Hotels uit de hoofdstad gezamenlijk een exclusief diner in de Passenger Terminal aan de Piet Heinkade. Samen zijn zij in het bezit van twaalf Michelinsterren.

Het volledige overzicht van de deelnemende hotels – en de chefs – is te bekijken op de website Amsterdamforculture.nl.

Culturele organisaties
Het diner is bedoeld om aandacht te vragen voor het werkveld van het Prins Claus Fonds en om de vrijheid van culturele expressie te vieren. ‘Amsterdam for Cultural Expression’ is daarom het thema.

Het Prins Claus Fonds werkt samen met culturele organisaties en individuen in gebieden waar middelen en mogelijkheden voor culturele expressie, creatieve productie en onderzoek beperkt zijn of erfgoed wordt bedreigd.

Benefietavond
De benefietavond ondersteunt creatieve pioniers in het culturele veld die werken aan het verbeteren van de culture vrijheid. De opbrengst van de avond komt volledig ten goede aan het werk van het Prins Claus Fonds.

Belangstellenden kunnen via de website een tafel van tien personen reserveren voor 5500 euro. Wie dat aantal niet bij elkaar krijgt, kan contact opnemen met Judith Öfner via j.ofner@princeclausfund.nl.

Vorig artikel

Culinair speeddaten met pop-up stands in Foodhallen Amsterdam

Volgend artikel

Lokale ingrediënten thema vijfde Vegetarische Restaurantweek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.