Nieuws

Dick Middelweerd kookt in pop-up restaurant op Buitenplaats Amerongen

Dick Middelweerd kookt op 10 november met zijn equipe van De Treeswijkhoeve in een pop-up restaurant op de historische locatie Buitenplaats Amerongen. Dick verzorgt er een vijfgangendiner met een aantal van zijn klassiekers.

Het pop-up restaurant is een initiatief van Amerongse ondernemers Peter-Paul Swijnenburg van Buitenplaats Amerongen en Nico van Donkelaar van de Olijfolie Shop, die eerder al met veel succes tweesterrenchef Edwin Vinke naar Amerongen haalden.

Op 10 november verzorgen Dick Middelweerd en zijn team een eenmalig pop-up vijfgangendiner waarin een aantal van zijn fameuze Brabantse signatuurgerechten, zoals het worstenbrood, de op cederhout gerookte zalm in sigarendoos en de prol. Locatie is het onlangs vernieuwde Koetshuis van de historische Buitenplaats Amerongen.

De Treeswijkhoeve
Initiatiefnemers Peter-Paul Swijnenburg en Nico van Donkelaar laten weten dat niet alleen het eten maar ook de tafelkleding en ambiance helemaal op tweesterrenniveau van De Treeswijkhoeve zullen zijn.

‘Sommelier René Tabbers van De Treeswijkhoeve selecteerde een aantal prachtige wijnen en we sluiten af met een afterparty in de historische stallen. Wat misschien niet algemeen bekend is, is dat Dick Middelweerd ook actief is als dj. Hij zal tijdens de afterparty de muziek verzorgen, het wordt een spetterende avond’, aldus Swijnenburg en Van Donkelaar.

Reserveren
De prijs voor het diner is 175 euro per persoon. Dit is een all-in prijs inclusief aperitief, amuses, vijfgangendiner, wijnen, water, koffie en dranken tijdens de afterparty. Het diner begint om 18.30 uur en reserveren kan via 0343-455690 of info@buitenplaatsamerongen.nl.

Vorig artikel

Kookboek van foodies en topkoks voor het goede doel

Volgend artikel

Herfstarrangement bij sterrestaurant Katseveer

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.