Nieuws

Deze chefs koken tijdens 24H Chefs voor het goede doel

De line-up van de 24 topchefs die zondag 17 februari koken voor het goede doel, is bekend. Als gast kun je reserveren voor een negengangenmenu, geserveerd door drie chefs. 24H Chefs vindt plaats in restaurant Juniper & Kin van hotel QO Amsterdam. De opbrengst gaat naar het Rode Kruis.

Het evenement 24H Chefs vindt voor de derde keer plaats en is een initiatief van 24/7 Star Events onder leiding van initiator en chef-kok Tjitze van der Dam.

QO Amsterdam
Een etmaal lang komen 24 topchefs in restaurant Juniper & Kin in hotel QO Amsterdam in actie voor het goede doel.

Rode Kruis
Dat goede doel is het Rode Kruis. Alle opbrengsten worden gebruikt voor onder andere het verstrekken van voedselpakketten aan mensen die wereldwijd op de vlucht zijn.

Negen gangen
Ieder uur neemt een andere chef plaats in de keuken om drie gerechten te bereiden. Als gast kun je reserveren voor een menu van negen gangen, dat dus wordt bereid door drie chefs.

Viptafels en losse stoelen
Je hebt de mogelijkheid om een viptafel voor tien personen te reserveren, maar er zijn ook losse zitplaatsen beschikbaar.

De volledige line-up is als volgt:
00.00 – 01.00 uur: Luc Kusters van Bolenius in Amsterdam
01.00 – 02.00 uur: Dennis Kuipers van Vinkeles in Amsterdam
02.00 – 03.00 uur: Egon van Hoof van MOS in Amsterdam
03.00 – 04.00 uur: André Gerrits van ’t Amsterdammertje in Loenen aan de Vecht
04.00 – 05.00 uur: Jonathan Zandbergen van Merlet in Schoorl
05.00 – 06.00 uur: Roland Veldhuijzen van Tante Koosje in Loenen aan de Vecht
06.00 – 07.00 uur: Jan Sobecki van Tribeca in Heeze
07.00 – 08.00 uur: Marleen en Jeroen Brouwer van De Loohoeve in Schoonloo
08.00 – 09.00 uur: Dennis Huwaë van Daalder in Amsterdam
09.00 – 10.00 uur: Chris Naylor van Vermeer in Amsterdam
10.00 – 11.00 uur: Maik Kuijpers van Carstens in Amsterdam
11.00 – 12.00 uur: Alain Alders van De Vrienden van Jacob in Santpoort-Noord
12.00 – 13.00 uur: Soenil Bahadoer van De Lindehof in Nuenen
13.00 – 14.00 uur: Arturo Dalhuisen van The White Room in Amsterdam
14.00 – 15.00 uur: Sidney Schutte van Spectrum in Amsterdam
15.00 – 16.00 uur: Stefan van Sprang van Aan de Poel in Amstelveen
16.00 – 17.00 uur: Lucas Rive van Lucas Rive in Hoorn
17.00 – 18.00 uur: Roger Rassin van La Rive in Amsterdam
18.00 – 19.00 uur: Jaimie van Heije van Jaimie van Heije in Ouderkerk aan de Amstel
19.00 – 20.00 uur: Mike en Jim Cornelissen van Rijnzicht in Doornenburg
20.00 – 21.00 uur: Marcel van Lier van Latour in Noordwijk aan Zee
21.00 – 22.00 uur: Schilo van Coevorden van Taiko in Amsterdam
22.00 – 23.00 uur: Rik Jansma van Basiliek in Harderwijk
23.00 – 00.00 uur: Menno Post van Olivijn in Haarlem

Reserveren
Voor reserveringen en meer informatie kun je terecht op de website van 24H Chefs. Daar vind je ook de mogelijkheid om deel te nemen aan een veiling, die loopt tot 17 februari 23.00 uur.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne Tafelzuren en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Video: Alain Caron over Soenil Bahadoer

Volgend artikel

Wijnspijs-avond bij Het Oude Dykhuys in Lisserbroek

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.