Nieuws

Desiree Dils naar Kruisherenhotel Maastricht

Desiree Dils (41) wordt de nieuwe directeur van Kruisherenhotel Maastricht. Ze komt over van Hotel De L’Europe in Amsterdam. Daarvoor werkte ze onder andere in Londen en China.

Dils start haar werkzaamheden voor Oostwegel Collection, waar het Kruisherenhotel deel van uitmaakt, per 1 april. Ze krijgt de titel Directeur/Gastvrouw.

Desiree Dils is op dit moment bijna drie jaar werkzaam als Director of Food & Beverage van het vijfsterrenhotel Hotel De L’Europe in Amsterdam. De afgelopen twintig jaar heeft Desiree diverse internationale posities bekleed bij met name luxe hotels, waaronder in Londen en China.

Dils over haar komst naar Maastricht: ‘Na de Hotelschool Maastricht afgerond te hebben en daarna jaren in het buitenland, en meest recentelijk in Amsterdam, te hebben gewerkt, ben ik vereerd dat ik het team van het Kruisherenhotel in de mooiste stad van Nederland mag komen versterken voor en met de Oostwegel Collection-familie. Gastvrijheid zit me – zoals bij iedere Limburger – in het bloed. Het uitdragen daarvan samen met een toegewijd team is mijn grote passie.’ 

Oostwegel Collection is een Limburgs familiebedrijf dat staat voor inspirerend, vakmanschap en gastvrijheid. Deze drie begrippen worden tot leven gebracht door drie pijlers: mens, locatie en gastronomie. Sinds begin 2020 is Camille Oostwegel eigenaar en algemeen directeur van de onderneming. Hij trad hiermee in de voetsporen van zijn vader Camille Oostwegel sr. die in 1980 met veel passie en zorg begon aan het restaureren en herbestemmen van Rijksmonumenten. Inmiddels bestaat het bedrijf uit: Château Neercanne, Winselerhof, Château St. Gerlach, Kruisherenhotel Maastricht en het concept Villas & Residences.

Lees blog en laat je inspireren:
Maastricht is onthaasten om de hoek

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nlKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma SeafoodNon+Ultra Coffee & More (gebruik de code CF20 en krijg 20 procent korting) en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Sterrestaurant Basiliek past openingstijden en inrichting aan

Volgend artikel

Restaurants Da Vinci en Sun by Zarzo lanceren powervrouwen-menubox

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.