Nieuws

Derde editie eigen restaurantweek Wolfslaar in Breda

Landgoed Wolfslaar in Breda presenteert de derde editie van de Wolfslaar Restaurant Week. Van maandag 13 tot en met zaterdag 25 februari kun je in de met één Michelinster bekroonde eetgelegenheid genieten van een driegangenmenu voor 44,50 euro of een viergangenmenu voor 59,50 euro.

In 2016 introduceerde Wolfslaar Restaurant in Breda een eigen restaurantweek. Dit jaar krijgt dit initiatief een vervolg, van maandag 13 tot en met zaterdag 25 februari.

Maarten Camps
‘Twee weken lang zeer betaalbaar en gastronomisch genieten van een mooi menu, samengesteld door chef-kok Maarten Camps’, aldus de initiatiefnemer.

Landgoed Wolfslaar
Wolfslaar Restaurant is gevestigd in het koetshuis van Landgoed Wolfslaar, gelegen in de bosrijke omgeving van Breda.

Menu
Van maandag tot en met donderdag wordt een driegangenmenu geserveerd voor 44,50 euro in plaats van 64,50 euro. Op vrijdag en zaterdag telt het menu vier gangen en bedraagt de prijs 59,50 euro (normaal gesproken 79,5- euro).

Lunch en diner
Beschikbaar als lunch en diner, behalve op zaterdag (geen lunch), Valentijnsdag (enkel speciaal diner), en niet geldig in combinatie met andere acties.

Reserveren
Voor het maken van reserveringen kun je terecht op de website van Wolfslaar. Vermeld in het veld wensen/opmerkingen de code ‘Wolfslaar Restaurantweek’.

Vorig artikel

Heel weekeinde Valentijn bij restaurant De Fuik in Aalst

Volgend artikel

Blog: Hoe proef je wijn?

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.