Nieuws

Denk mee met de ontwikkeling van ChefsFriends.nl

ChefsFriends.nl wil lezers met positieve berichten informeren, inspireren en activeren om weer eens dat mooie hotel te boeken of bij dat leuke restaurant te reserveren. Omdat we onze berichten nog beter willen maken, zijn we een onderzoek gestart. Wil je meedenken? Vul dan de enquête in.

We zijn een goed half jaar bezig en mogen elke dag meer bezoekers ontvangen op ChefsFriends.nl. Daarnaast ontvangen we steeds vaker leuke reacties op onze berichten en video’s.

Maar we willen meer. Beter. We willen nog relevanter zijn voor de bezoekers van ChefsFriends.nl. Daarom hebben we een enquête opgesteld waarin we de eerste indruk van ChefsFriends.nl in beeld willen krijgen. En vooral hoe we dingen anders of beter kunnen doen.

Kost niet veel tijd
We spreken zelf van een mini-onderzoek. Het gaat namelijk over slechts een paar vragen zodat het de deelnemers niet veel tijd kost. Het levert wel veel op, want met de input van de bezoekers van ChefsFriends.nl kunnen we onze berichten nog beter afstemmen op de wensen van de lezers.

Daarom de vraag om deel te nemen aan dit mini-onderzoek. Dat kan door de onderstaande link aan te klikken.

https://nl.surveymonkey.com/r/FFP63Z5

Vorig artikel

Chinese sterchef Han Ji lanceert eigen sambal

Volgend artikel

Wijnkennis snel en goedkoop vergroten via WijntrainingOnline.nl

De auteur

Richard Kok

Richard Kok

Gek op internet en video. Speurt dag en nacht over het web naar leuke nieuwe internetdingetjes. Deelt graag en houdt van jip-en-janneketaal.