Wie gek is op Champagne en lekker eten, moet even goed opletten. Want op zondag 7 oktober vindt er een Déjeuner Dinatoire met champagnes plaats bij restaurant Puur Zee van Imko Binnerts in Wijk aan Zee.
Op die namiddag worden maar liefst 5 prachtige, volledig biodynamisch en vegan geproduceerde champagnes opengetrokken en aangeboden aan restaurantgasten.
De champagnes zijn van het vermaarde champagnehuis Leclerc Briant uit Epernay. Bruisend middelpunt deze middag vormt de aanwezigheid van de directeuren van topproducent Leclerc Briant, die de bubbelwijnen van dit spectaculaire huis tot in detail toelichten.
De gewaardeerde viskok Imko Binnerts kookt er bijpassende gerechten bij met onder andere tarbot, kaviaar en Noordzeecrab. De Déjeuner Dinatoire met champagnes wordt aangeboden voor de speciale prijs van 99,50 euro per persoon.
Een Déjeuner Dinatoire is een warme maaltijd die vooral voorkomt bij officiële gelegenheden. De start op 7 oktober is om 17.00 uur. Reserveren voor deze bijzondere bubbelervaring kan door te bellen met 0251-374304.
Restaurant Puur Zee maakt onderdeel uit van Hotel Villa de Klughte in Wijk aan Zee. Wie wil blijven slapen, kan ook prima een hotelkamer reserveren via 0251-374304. Het hotel-restaurant ligt aan de rand van Wijk aan Zee op steenworp afstand van het strand en de Noordzee.
Lees verder
-
Kreeft in de hoofdrol tijdens het Kreeftenfestival van restaurant O&O in St. Willebrord. In de…
-
Bij Avant-Garde Van Groeninge in Eindhoven vindt donderdag 17 maart een heuse wijn-spijsbattle plaats. Wijnen…
-
Advertorial - Dol op wijnen uit Frankrijk? Dan is het leuk de verschillende regio’s te…