Nieuws

December Arrangement Boutique Hotel Sir Franklin Middelburg

Sir Franklin in Middelburg viert in december het leven met een December Arrangement voor twee personen. Voor 299 euro overnacht je in Zeeland in een suite in het in augustus geopende boetiekhotel in de oude binnenstad. Ontbijt, een viergangendiner exclusief drank en een welkomstcocktail zijn inbegrepen.

Het in augustus geopende Boutique Hotel Sir Franklin in Middelburg combineert authentieke elementen met een eigenzinnig en elegant interieur. Het beschikt over veertien luxueuze suites, een brasserie en een cocktailbar.

Overnachting met ontbijt
De laatste maand van het jaar kun je er gebruikmaken van het December Arrangement voor twee personen. Een welkomstcocktail, een viergangendiner exclusief drank en een overnachting in een suite met ontbijt voor 299 euro.

Lees ook: Boutique Hotel Sir Franklin opent de deuren in Middelburg

Monumentaal pand
Het hotel huisvest in een monumentaal pand in de oude binnenstad. De suites zijn vernoemd naar een iconische presidentsvrouw. Onder hen Jacky Kennedy, Berry Ford, Eleanor Roosevelt en Michelle Obama.

Brasserie
In de brasserie, die onder leiding staat van chef-kok Nick van Eijk, worden klassieke wereldgerechten geserveerd met een lokale touch. Wil je reserveren voor het December Arrangement van Boutique Hotel Sir Franklin? Volg dan deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Zeventien nieuwe Bib Gourmand-restaurants in Nederland

Volgend artikel

Restaurant Marrees in Weert viert eerste verjaardag

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.