Nieuws

De visie van Floris Versluijs: vooraf betalen en alleen champagne

‘Zoals gebruikelijk varen wij tegen de stroom in’, aldus Floris Versluijs van In de Keuken van Floris in Rotterdam. ‘Wij hebben gekozen voor een kwaliteitsupgrade en een verder onderscheid.’ Wat dat betekent? Geen wijnarrangement maar champagne, vooraf betalen en een streng annuleringsbeleid, en geen kortingsacties meer van derde partijen.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Strand, natuur en gastronomie met Weekend Deal Hotel Maassluis

Volgend artikel

Slow Food Vision (6): Prijsverschil boerderijwinkel vs supermarkt

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.