Vacatures

De Treeswijkhoeve zoekt zelfstandig gastheer of gastvrouw

Een mooie vacature bij De Treeswijkhoeve. Het tweesterrenrestaurant in Waalre is per direct op zoek naar een zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw. Door jouw ervaring in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat gasten een onvergetelijke ervaring beleven.

Ben jij een zelfstandig werkend gastheer of gastvrouw en heb je ambities in de top van de Nederlandse gastronomie? Reageer dan vandaag nog op de vacature van het met twee Michelinsterren bekroonde restaurant De Treeswijkhoeve in Waalre.

Bediening
‘Door jouw ervaring in de bediening in combinatie met jouw vakkennis en creativiteit zorg jij ervoor dat onze gasten in De Treeswijkhoeve een onverrgetelijke ervaring beleven. Je onderhoudt en verzorgt de gasten op een prettige en professionale manier.’

Dick Middelweerd
Sinds november 2012 is het restaurant van Anne-Laura en Dick Middelweerd in het bezit van twee Michelinsterren én is het aangesloten bij Alliance Gastronomique. De Treeswijkhoeve bestaat 32 jaar en chef-kok en eigenaar Dick Middelweerd is 30 jaar SVH Meesterkok.

Wij vragen
Om voor deze functie in aanmerking te komen, beschik je over mbo 3 werk- en denkniveau en is een basis wijnkennis een absolute eis.

Verder heb je een flexibele instelling, ook in je werktijden. Ben je gastvrij op een natuurlijke en representatieve manier en zijn de woorden teamspirit, flexibiliteit en collegialiteit op jou van toepassing.

Wij bieden
De Treeswijkhoeve biedt een fulltime functie in een dynamische werkomgeving. Na een uitvoerige selectie word je mogelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek en een meeloopdag.

Solliciteren
Als je interesse hebt, stuur dan een sollicitatiebrief met cv naar Remon van de Kerkhof via sommelier@treeswijkhoeve.nl. Liever een brief per post? Die mag naar Restaurant De Treeswijkhoeve, Valkenswaardseweg 14, 5582 VB te Waalre, en ter attentie van Remon van de Kerkhof.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WTOL-Academy.nl , Kesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts ImportReitsma Seafood en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Happy Monday-menu bij Restaurant Marrees in Weert

Volgend artikel

100 euro all-in actie bij De Jonge Dikkert in Amstelveen

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.