Nieuws

De Swarte Ruijter in Holten houdt najaarsproeverij

De Swarte Ruijter in Holten houdt zondag 10 november een najaarsproeverij. Sterchef Erik de Mönnink serveert in zijn restaurant vijf lunchgerechtjes die alle worden begeleid door twee proefwijnen. Een aperitief en koffie/thee zijn inbegrepen, de prijs per couvert bedraagt 70 euro all-in.

Kom het najaar proeven bij het met een Michelinster bekroonde restaurant De Swarte Ruijter in Holten.

Zondag 10 november (Update: zondag 3 november is uitverkocht) kun je deelnemen aan een proeverij met daarin gerechten passend bij de periode van het jaar.

Erik de Mönnink
Chef Erik de Mönnink serveert vijf lunchgerechtjes, die alle worden begeleid door twee proefwijnen. Bij de ontvangst is er een aperitief en de afsluiting is met koffie of thee.

Reserveren
De lunchproeverij start om 12.00 uur en eindigt omstreeks de klok van 16.00 uur. De prijs per persoon bedraagt 70 euro all-in. Voor meer informatie en het plaatsen van een reservering, volg je deze link.

ChefsFriends wordt mede mogelijk gemaakt door ‘De vrienden van…’: WineTraining OnlineKesbeke Fijne TafelzurenBourgondisch LifestyleChaîne des RôtisseursNice to MeatLaurent Smedts Import en R&R media en advies. Ook vriend worden? Stuur een e-mail naar rik@chefsfriends.nl.

Vorig artikel

Jenever Package bij hotel Pulitzer Amsterdam

Volgend artikel

Wijn-spijslunch Bij Erik met Duitsland in de hoofdrol

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.