Home / In de kaart kijken / De Rode Mul van restaurant In de Molen in Onderdendam

De Rode Mul van restaurant In de Molen in Onderdendam

In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. In deze aflevering toont de met één Michelinster bekroonde Steven Nijenhuis zijn rode mul met watermeloen, pinda, tomaten en garnaaltjes. Het staat op de kaart in zijn restaurant In de Molen in Onderdendam.

In de nieuwsbrief van ChefsFriends vertelt Steven binnenkort in een video-interview over het verhaal achter dit gerecht. Schrijf je via deze link gratis in, zodat je straks exclusief op de hoogte bent.

Steven Klein Nijenhuis en restaurant In de Molen in Onderdendam zijn aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Dit is de derde video in de serie. Via deze link kun je de bijdragen van Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk en Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst bekijken.

Lees verder

Schrijf je in en mis niets!

Ontvang Gratis ons wekelijks magazine in in je mailbox en mis niets!

De beste recepten van onze beste chefs

De beste chefs delen hun beste gerechten in onze recepturenbank. En nu denk je wellicht: die kan ik toch niet maken. Jawel hoor. De ingrediënten en benodigde apparatuur zijn afgestemd op de thuiskok, die in zijn eigen keuken graag bakt, grilt en stoomt.

De recepturenbank is gevuld met gerechten van diverse sterrenkoks, maar toegankelijk gemaakt voor de hobbykok. Lekker thuis koken met recepten van Martin, Michel en Hans.

Kijk rond in onze showroom

Onze showroom is gevuld met de leukste en lekkerste producten en diensten. Je kunt er terecht voor aanbiedingen, smakelijke kortingen en andere voordelen.

Snuffel er eens rond en laat je inspireren. Als cadeau voor jezelf of om anderen mee te verrassen.

showroom bonbons

© Copyright ChefsFriends.nl – Een activiteit van R & R media en advies.