In de kaart kijken

De Rode Mul van restaurant In de Molen in Onderdendam

In de rubriek ‘In de kaart kijken’ zoeken we gerechten met een verhaal. In deze aflevering toont de met één Michelinster bekroonde Steven Nijenhuis zijn rode mul met watermeloen, pinda, tomaten en garnaaltjes. Het staat op de kaart in zijn restaurant In de Molen in Onderdendam.

In de nieuwsbrief van ChefsFriends vertelt Steven binnenkort in een video-interview over het verhaal achter dit gerecht. Schrijf je via deze link gratis in, zodat je straks exclusief op de hoogte bent.

Steven Klein Nijenhuis en restaurant In de Molen in Onderdendam zijn aangesloten bij restaurantvereniging JRE Nederland.

Dit is de derde video in de serie. Via deze link kun je de bijdragen van Frank Streefland van De Nieuwe Polderkeuken in Stolwijk en Martin Ruisaard van De Fuik in Aalst bekijken.

Vorig artikel

Het beste van Instagram tijdens het Pinksterweekeinde

Volgend artikel

Italiaanse en Spaanse wijnen tijdens proeverij bij De Kromme Dissel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.