Nieuws

De Pronckheer in Cothen start nieuwe jaar met bubbeldiner

In de categorie ‘het nieuwe jaar goed beginnen’: Proeverij de Pronckheer in Cothen serveert op zaterdag 2 en zondag 3 januari een ‘bubbeldiner’ van zes gangen. Bij iedere gang wordt een andere bubbel geserveerd, aldus eigenaar Arjan Smit. De prijs per couvert all-in is 75 euro.

Proeverij de Pronckheer in Cothen begint het nieuwe jaar op een goede manier. Op zaterdag 2 en zondag 3 januari serveert eigenaar Arjan Smit een speciaal bubbeldiner.

Wijn-spijs
In het restaurant genieten gasten beide avonden van zes gangen en bij ieder gerecht completeert een andere ‘bubbel’ de wijn-spijscombinatie.

Zoals het restaurant het op haar Facebook-pagina zelf noemt: ‘We serveren een zachte bubbel, een rode bubbel, een echte bubbel, een verrassende bubbel, een zoete bubbel en een proost bubbel’.

All-in prijs
Voor het diner geldt een all-in prijs van 75 euro per persoon. Reserveren kan door het sturen van een mail naar info@pronckheer.nl. Kijk voor meer informatie op de website van het restaurant.

Proeverij de Pronckheer in Cothen is een huiskamerrestaurant dat plaats biedt aan 25 personen.

Duurzaam
Het staat met name bekend om de duurzame gedachte op het gebied van voeding en drank. De Pronckheer streeft naar een exploitatie waarbij regionale producten en schadeoffers een belangrijke plek innemen.

In het seizoen wordt ander andere wilde gans, duif, spreeuw, polderkreeft, zoetwatervis en heuvelrugree (zowel geschoten als road kill).

Vorig artikel

Tweesterrenchef Hans van Wolde start in 2016 met #clubbeluga

Volgend artikel

Win ‘Ontdek het geheim van de chef’ van Bart van Berkel

De auteur

Rik Leonards

Rik Leonards

Redacteur, eindredacteur, webredacteur. Journalistieke duizendpoot met gevoel voor detail. Denkt commercieel mee, ziet kansen en gaat geen uitdaging uit de weg. Taalprofessional met passie voor video.